Hoe gasten ons waarderen!

4.9
(9)

Bent u bij ons te gast geweest: Spreek uw waardering uit met smileys en/of laat onderaan deze pagina een bericht achter met uw bevindingen. Leuk voor anderen om te lezen en leerzaam voor onszelf. Wij horen graag van u!

Hoe tevreden was u over uw verblijf bij Bit&Bed

Kies uw aantal sterren

Gemiddelde waardering 4.9 / 5. beoordeling ontvangen 9

Nog geen beoordelingen tot nu toe ontvangen.

14 thoughts on “Hoe gasten ons waarderen!

 1. Ruim appartement met moderne voorzieningen! Eigenaren zijn zeer vriendelijk en waren behulpzaam! Prachtige omgeving tegenover een prachtig bos en voelde als een fantastische vakantie, zeker een aanrader! Mijn partner en ik hebben het ontzettend naar onze zin gehad

 2. Luxe en lekker appartement, mooie omgeving, hond vriendelijk, vele mogelijkheden tot uitstapjes en in de avond uitrusten en relaxen in dit comfortabele appartement voorzien van alle gemakken (oven/magnetron/vriezer/koelkast/stortdouche).
  En de eigenaren zorgen altijd voor interessant leesvoer voor de gasten , een echte aanrader

 3. Mooi en heerlijk rustig bij het Speulderbos gelegen …
  Een fijne plek om te vertoeven voor mens en dier !

 4. Mooi en gezellig huisje dat van alle gemakken is voorzien. Eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Fijne omgeving om lekker te ontspannen. Aan bosrand gelegen dus volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Wij komen hier zeker weer terug!

 5. Een heerlijk lang weekend ‘in huisje in Garderen’. Compleet met onze honden en paarden. De viervoeters hebben een perfecte tijd gehad. Fijn, comfortabel appartement met een heerlijke tuin incl zwembad. Maar de gastvrijheid & liefde voor dieren Danielle maakten het tot een fantastisch verblijf! Wij komen zeker terug.

 6. Absoluut een 10 sterren plekje! Wat hebben wij genoten. Het appartement is van alle gemakken en luxe voorzien. Daarnaast heb je faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi en een sauna. Vanuit je appartement loop je binnen een minuut het prachtige bos in. De omgeving is heerlijk groen en rustig. De paarden hebben in een prachtige stukje wei gestaan en hadden alles wat ze zich wensen konden. Maar ook wij, als gasten, zijn enorm fijn en gezellig ontvangen. Wij hebben letterlijk kunnen ontspannen en genieten. De verhuurders zijn de liefste mensen die je maar wensen kan, en alles is bespreekbaar. Wij hadden het niet beter kunnen treffen! Wij komen absoluut weer terug.

 7. Wij zijn 5 dagen bij Daniëlle geweest en het was nog te kort! We hebben genoten van de serene rust die er heerst, van de paarden, van de omgeving. Kortom ik wil weer! De paarden werden uitstekend verzorgd, hooi van goede kwaliteit, altijd toegang tot water, lekker beschut onder de bomen en alles is te bespreken met Daniëlle.

  Een echte aanrader als je van rust en natuur houdt

 8. We zijn 5 dagen bij Daniëlle geweest en dat was eigenlijk nog te kort. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving en als je dan ook nog eens uren kunt paardrijden, dan kom je tijd te kort.

  We zijn hartelijk ontvangen door Daniëlle en het was gelukkig geen probleem dat we een half uurtje te vroeg waren. De paarden mochten gelijk in de wei en wij konden rustig de combinatie op z’n plek zetten en onze spullen uitladen.

  Er heerst een serene rust op dit plekje, we hebben ons elke dag welkom gevoelt en alles was te bespreken.

  Je stapt zo het bos in om uren te gaan rijden, om daarna heerlijk tot rust te komen in het appartement, jacuzzi, zwembad of sauna. De paarden stonden heerlijk beschut van hun hooi te knabbelen op de wei. Onze paarden kwamen niets te kort en wij ook niet.

  Dit was onze eerste ervaring met paardenvakantie en het is ons uitstekend bevallen!

 9. Genoten tijdens ons verblijf in Garderen. Boeken simpel en snel. Warm en gastvrij ontvangst van Daniëlle. Appartement is compleet en van alle gemakken voorzien. Fijne keuken, prima badkamer en prettige woonkamer. Veelvuldig gebruik gemaakt van de sauna, zwembad en jacuzzi en zorgde mede hierdoor voor een relaxte vakantieweek. Vergeet ook niet de heerlijke tuin met lekkere ligstoelen, meerdere vogels en af en toe een eekhoorn die zich laat zien. De omgeving is prachtig en je loopt zo het bos in of de heide op. En ook in de omgeving is er veel te ontdekken qua steden, cultuur en natuur.
  Echt een aanrader als je weekendje of weekje wilt relaxen en/of de omgeving ontdekken.

 10. Heerlijke midweek gehad in een mooi luxe appartement op een geweldige locatie.De beide eigenaren zijn zeer vriendelijk en heel gastvrij.Absoluut een aanrader!
  Wij komen graag nog een keer terug.

 11. Wat een heerlijk lang weekend hebben we hier gehad. Van alle gemakken voorzien. Prachtig huisje en de paarden hadden een super fijne wei met voldoende hooi en vers water. Voor ons een hele luxe om na het avond eten heerlijk in de jacuzzi uit te kunnen buiken.
  Een top plekje met zeer vriendelijke eigenaren.
  Zeker een aanrader!!!

 12. In augustus hebben wij een heerlijk lang weekend gehad in het vakantiehuisje van Daniëlle. Wij hadden 2 paardjes mee, welke direct naast het woonhuis in de wei liepen. Je bent hier echt met vakantie, het uitmesten word elke dag gedaan, wat een service!
  Met zo een prachtige natuur in de ‘achtertuin’ kun je direct aan de overkant van de woning het speulderbos in rijden. Maak je de route iets langer, dan zit je voor je het weet met je paard midden op de uitgestrekte heide !
  Terug van een mooi dagje er op uit, keuze genoeg met diverse restaurants in de omgeving om uit eten te gaan.
  Liever in het huisje blijven ? Hier zijn alle faciliteiten om in de keuken je eigen sterren maaltijd te maken !
  Zet de tuindeuren open en geniet van het ultieme vakantie gevoel op je eigen stukje terras.
  En ook niet onbelangrijk, droom vervolgens weg in het heerlijke kingsize bed !

  Wat hebben wij genoten !

 13. Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad hier!
  Het appartement is van alle gemakken voorzien, je kan er prima zelf koken wanneer je wilt. Ook qua luxe is overal aan gedacht; met een fijn bed, een moderne keuken en badkamer en natuurlijk een jacuzzi en sauna.

  Ook aan de paarden wordt gedacht, wij waren met 1 paard, dus werd er een extra touwtje gespannen zodat ze wat dichterbij hun paarden kon zijn. Zij denkt met alles mee en staat overal klaar voor om te helpen.
  Daniëlle is ook ontzettend gastvrij!

  De omgeving is heerlijk en in het bos kan je uren vertoeven. Al met al zeker een aanrader!!

 14. Heerlijk genoten van ons weekendje in dit huisje!

  We hebben een weekendje geboekt bij Daniëlle en hebben ontzettend genoten op deze fijne plek. We konden flexibel aankomen en werden vrolijk ontvangen. Het appartement is goed onderhouden. Naast dat je zo het bos in kan rollen, kan je met gemak naar het centrum van Garderen lopen. Op aanraden van Danielle zijn we nog op leuke plekjes ( in Harderwijk) geweest en waren zij en haar zoon toegankelijk voor vragen en tips om de omgeving te verkennen. We hadden niet verwacht na 3 dagen zo uitgerust naar huis te gaan. Niks op of aan te merken, wij gaan zeker nog een keer terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published.