Faciliteiten

Het (rookvrij) vakantiehuisje, of eigenlijk het aangebouwd appartement, beschikt over een zitkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en hal met eigen ingang. Voor het huisje kunt u parkeren, achter het huisje treft u een tuin aan die gedeeltelijk voor u is afgescheiden, zodat u zich niet ‘bekeken‘ voelt.

De keuken is van alle gemakken voorzien: Zo treft u daar een vaatwasser, koelvriescombinatie, inductiekookplaat en combimagnetron aan, maar ook een Nespresso koffieapparaat, en een eier- en waterkoker. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en luxe regendouche met de mogelijkheid om te zitten wanneer u wat minder goed ter been bent.

In de ruime slaapkamer treft u, naast een luxe bed met elektrische lattenbodems, twee ruime kasten aan en een klein bureau/opmaakmeubel. Het bed is extra hoog wat het in- en uitstappen voor u makkelijk maakt. Mocht u met meer dan twee volwassenen willen komen, informeer even bij ons naar de mogelijkheden.

In de tuin achter het huis treft u een (verwarmd) zwembad, sauna en jacuzzi aan, welke in overleg te gebruiken zijn. Het zwembad is uitsluitend in de zomermaanden gevuld en te gebruiken.

Achterin de tuin staan onze eigen paarden (IJslander, Haflinger en Tennessee Walking Horse) in de paddock. Dit zijn vriendelijke, rustige paarden die uw verblijf zeker niet zullen verstoren. Ze vinden het heerlijk om wat extra aandacht te krijgen en laten zich graag aan u zien.

Wilt u zelf paarden meebrengen, ook dat kan! We hebben naast het huis een paardenwei waar ze rustig en veilig op eigen terrein kunnen grazen. U kunt vanaf het huisje direct aanvangen met uw rijtoer, het ligt direct aan de bosrand met voldoende ruiterpaden.

Onze IJslander Kraekir, Haflinger Blossem en Tennessee Walking Horse Sakara.